Vragen?!

 

Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar: info@almeerminder.nl

Voor vragen over een warmtescan, kunt u een bericht sturen naar: contact@almeerminder.nl

Voor vragen over een energiegesprek, kunt u een bericht sturen naar: energiecoach@almeerminder.nl.

 

Afspraak maken!

 

Klik op de button "afspraak maken" en kies in de kalender een "dienst" en een geschikte datum voor een afspraak voor een

  • Energie besparings gesprek (vanaf 24 september: maandag t/m donderdag) of een
  • warmtescan (vanaf 1 november).
  • u wilt ook energie ambassadeur worden (kennismakingsgesprek dinsdags om 13.00 uur)

De coördinator neemt daarna contact met u op.

 

Andere adviezen!

 

Energie-ambassadeurs zijn ervaringsdeskundigen. Onder andere op het gebied van:

  • zonnepanelen,
  • warmtepompen,
  • nul-op-de-meter,
  • elektrisch vervoer en zelfs
  • het organiseren van een klimaatstraatfeest.
  • Of wilt u hulp bij een voorlichtingsbijeenkomst in uw wijk, bijvoorbeeld over zonnepanelen?

 

Mail naar ons en u ontvangt snel antwoord.

Contact opnemen!

 

Disclaimer

Op onze internetsites en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

De inhoud van onze websites is met de grootste zorg samengesteld door de medewerkers van Almeerminder, hierna steeds aangegeven als Almeerminder. Hoewel Almeerminder tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstrekt Almeerminder expliciet nog impliciet enige garantie dat de op of via onze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is. Almeerminder is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Almeerminder garandeert niet dat onze internetsites foutloos of ononderbroken zullen functioneren. Wel doet Almeerminder haar uiterste best om de dienstverlening hieromtrent kwalitatief hoog te houden.

Almeerminder behoudt zich het recht voor de op of via onze internetsites aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via onze internetsites aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

De website van Almeerminder bevat hyperlinks naar andere websites, die niet horen bij het domein almeerminder.nl. Almeerminder is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze websites met persoonsgegevens omgaan. Almeerminder verwijst alleen naar websites van derden als de verbinding en toegang naar de website versleuteld is.

SAMEN ENERGIE BESPAREN